Disclaimer

airco-leveranciers.be is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website airco-leveranciers.be. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op airco-leveranciers.be staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op airco-leveranciers.be is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij airconditioning leveranciers

Voordelen van airco-leveranciers.be

Op airco-leveranciers.be kunt u gemakkelijk offertes aanvragen van airconditioning leveranciers binnen uw regio.

  • Het is snel, simpel en 100% gratis!
  • Vergelijk prijzen en services.
  • Ontvang offertes op maat.
  • Geheel vrijblijvend!
  • Ontvang de beste aanbiedingen

Vraag in 2 minuten offertes aan bij meerdere airconditioning leveranciers uit uw buurt.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

« Het lijkt zomers wel alsof we in de tropen leven. Tijd voor een airco! Met behulp van airco-leveranciers.be kon ik al snel een keuze maken voor een airconditioning leverancier. Ben tevreden met de geleverde installatie. »
D. Huyseghems, Mechelen

« Ik kreeg van mijn werknemers te horen dat het op de werkvloer niet uit te houden was. Zij attendeerden mij op airco-leveranciers.be. Doordat ik mijn werknemers hoog heb zitten, ben ik op het advies ingegaan en hebben wij nu een fijne airconditioning. »
L. Verbrugghen, Antwerpen

« Zomers is het te warm, ’s winters te koud. Ik kon er niet meer tegen. Heb een aanvraag gedaan en tegenwoordig zit ik met warmte in de winter en verkoeling in de zomer, ideaal! »
P. Koenders, Knokke